A magasföldszinti 40m2-es ingatlan:

Horvátországban Trogir mellett, Trogir központjától 3 km-re, egy gyönyörű szigeten, Ciovon (Mastrinkán) eladó két apartman,  a tengerparttól 200 méterre, csendes, nyugodt helyen. Az ingatlan  Budapesttől 700 km-re fekszik és végig kiváló minőségű autópályán lehet megközelíteni. A közvetlen közelben repülőtér (Split Airport) is található.

A két apartman hegyoldalban, egy négy szintes ház magasföldszintjén, illetve első emeletén helyezkedik el, egy-egy  autóbeállóval. A magasföldszinti apartman  30 m2-es terasza és az emeleti apartman  erkélye közvetlenül a tengerre néz. Mindkét apartmanban van fürdőszoba wc-vel, konyha étkezővel.

Ezen kívül a  magasföldszinti apartman  egy szobából és egy  hálófülkéből,  az emeleti apartman pedig  két tengerre néző szobából áll, utóbbi apartmanban  klíma is van. Mindkét apartman külön vízórával, külön villanyóra mérővel  és UPC-re hangolt parabolaantennával, valamint  energetikai tanúsítvánnyal is rendelkezik. A két ingatlanhoz egy közös, külső zuhanyzó is tartozik. Mindkét apartman tulajdonjoga rendezett és mindkettő per-, teher- és igénymentes.

Mindkét apartman teljes berendezéssel, külön-külön vagy a kettő együtt  is eladó! A mediterrán időjárásnak köszönhetően akár egész évben kiváló lehetőség kikapcsolódásra, üdülésre, de jó alkalom lehet akár befektetésre is.

A magasföldszinti 40m2-es ingatlan ára: 19.900.000 Ft (64.000 EURO) 

Az első emeleti 62m2-es ingatlan ára: 22.900.000 Ft (74.000 EURO) 

Érdeklődni: minden nap 8-16 között az alábbi telefonszámon:

+36 30 9431-700